Trump – “Not my president”

donald-trump

Anul 2016 se pare că va fi un an al schimbărilor pentru America, dar și pentru Europa; o schimbare mondială. TRUMP – președinte. Înainte de vot, majoritatea americanilor, inclusiv persoanele cu notorietate din America o “distribuiau” pe toate rețelele de socializare pe democrata Hillary Clinton. Însă se pare că lumea a luat o nouă întorsătură.

Printre primele declarații ale lui Trump ca președinte sună așa: “Ne vom înțelege cu toate națiunile care vor dori să se înțeleagă cu noi”. Asta  ce înseamnă? Dacă nu vrem să ne “înțelegem” cu America  ce se va întâmpla? Se va stârni un război împotriva celor ce vor îndrăzni să se “pună”  cu Trump?

Alegerile din SUA au pus pe jar toate tările din lume astfel încât rețelele de socializare, ziarele print și online erau “bombardate” de Hillary Clinton Și Donald Trump înainte dar și după rezultate.

http://www.digi24.ro/stiri/externe/sua/alegeri-sua-2016/alegerile-din-sua-in-presa-internationala-608283

În ziua alegerilor titlurile ziarelor din întreaga lume încercau să prevadă rezultatul final, făcând tot felul de statistici care o puneau pe Clinton pe prima treaptă. Toate împotriva lui Trump, însă se pare că ce nu-ți dorești, primești.

Părerile sunt împărțite, unii îl susțin pe Trump iar alții îl blamează. “Not my president” este declarația poporului cu privire la noul membru al Casei Albe. main_900

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s