Salvare sau Pierzanie?

Poate nu e de noi, gândirea asta liberă mă refer. Poate nu suntem demni de a gândi și de a face o schimbare în bine pentru noi, pentru voi, pentru întreaga societate și ce va să vină. Am crezut că le-am rezolvat pe toate cu tehnocrația, dar nu, ne-am răzgândit iar acum ne uităm cu stupefacție la știri.

Am pornit acum un an pe acest făgaș lipsit de scrupuli, am dat puterea unui guvern competent, după ce am realizat ca Ponta nu e de noi și comportamentul său față de Colectiv a fost o insultă umanității. Ceea ce a urmat după Colectiv a dus la multe schimbări, printre care un nou prim ministru. . Am pus la putere un om ce nu mai văzuse de mult țara asta, desi se zbătea pentru ea de departe, din scaunul comfortabil de la bruxeles si anume pe Dacian Cioloș comisar european pe probleme de agricultură la Bruxelles între 2010-2014, fost ministru al Agriculturii 2015, la bază,  inginer agronom si l-am pus cu mâinile noastre revoltate la conducere țării.

De unde atâta răzvrătire? ei.. doar de.. așa e peste tot. lumea se revoltă și vrea schimbare iar de această dată am luat-o cu mâinile noastre, am ieșit în stradă până a demisionat Ponta, nu s-a lăsat nimeni până nu a văzut ceva că se mișcă printr dărămărăturile de la ANAF și dosarele pe care Iohannis le tot vrea cercetate.

În cele din urmă s-a întâmplat minunea și România avea un guvern tehnocrat și miniștrii demni de statutul lor, deși tot ceea ce vedeau ei era doar Cioloș. Cu totții ași în domeniile lor și cu o notorietate ce avea să-i urmeze.

guvernultehnocrat1

guvernultehnocrat2.PNG

guvernultehnocrat3

Ei sunt cei ce ne reprezentau și cei care se zbăteau să-și demonstreze abilitățile în domeniul lor de experitză. Țara avea să devină cu ei, în frunte, ca o corporație ce merge perfect unsă și toți știu ce să facă. Greșit! pe parcurul unui an s-au schimbat miniștrii de atătea ori că tot ce știu românii e că doar Cioloș e prim ministru, deși unii (Dragoș Pâslaru )care s-a zbătut să facă un bine societății care i-aunumitîn conducere.

Au fost o alegere de scarificiu, o tactică care să asigure un viitor oare care înspre socio econimie iar apartenența lor la nici un partid politic îi făcea credibil pentru oamenii care s-au săturat de jocurile de culise. Putem afirma că noi am început să ne răzvratim împotriva politicii înaintea Americii.

Cu toate cănoi i-am ales, le-a luat vreo 3 luni să se afirme, a trebuit să se lupte cu preferințele și nepotismele vechii doctrine, care și acum este cercetată de DNA:Imagini pentru ponta cercetat de dna

sursa: nasul.TV

cu toate acestea și după câteva reforme, am realizat că nu e de noi un sistem care nu depinde de ideologii învechite și de jocurile politice purtate sub cersafuri sau după perdele. Am ales să nu votăm la alegerile parlamentare iar majoritatea mării roșii a ales PSD…

Ne-am întors la corupție și și la cei pe care îi știm, ne-am întors într-o zonă de comfort cu majoritate de post comunişti pe care îi votează mereu aceaşi pensionari responsabili. Tineretul nu mai iese la vot, nu mai e cool să îţi pese de ţara ta, ca doar de, noi ne facem pensii private. În total, la votul de parlamentare s-au prezentat 1,5 milioane de tineri la vot, lâsând în urma lor întrebări şi corupţia la putere.

A câştigat PSD, nu spre surprinderea multora, ci doar dezgust, dar oricum, România se resemnează uşor. Liviu Dragnea, condamnat este la conducera Partidului şi în definitiv a ţării.

Propunerea lui Sevile Shaideh, oricât de notorie această decizie pentru a alege o femeie în fruntea Parlamentului, preşedintele Kalus Iohannis a refuzat această opţiune dar fără explicaţii.

Cum fără explicaţii l-a numit simplu şi la obiect pe noua opţiune a PSD sau Liviu Dragnea pe scurt şi anume Gindeanu Sorin. Tot tata Dragnea a prezentat ulterior şi actuala listă de miniştrii.

jnc9odawjmhhc2g9nza1ywm5zgzlzdg4ndizmja5mwzlmmjhnjgwmwvknwq-thumb

De acum, tot răul înspre bine.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s