image Pedepsele nescrise ale omenirii

Mass-media din ultimii ani nu conteneste sa aduca noi vesti despre cutreme devastatoare, despre valurile tsunami, despre diferite  cutremure care muta Pamantul din loc, calamitati care au provocat sute de mii de victime din diverse tari. Titluri de stiri socante : “Plagile biblice, dezlantuite asupra Asiei”, “Inceputul Apocalipsei”, “Dezastrul care a schimbat istoria”, Cutremurul care a remodelat Terra”, “Inundatii”, “Incendii cutremuratoare”, etc. Intr-adevar, catastrofele su schimbat brusc geografia pamantului, facand ea insasi axa de rotatie a Planetei sa se balanseze, inregistrandu-se o schimbare de ordinal microsecundelor in durata miscarii de revolutie a pamantului..

Unii au spus ca Dumnezeu s-a suparat si a schimbat literalmente fata Pamantului, pentru ca, privind din Satelit, tarile afectate de tsunami arata acum ca deserturi. Chiar si ateii s-au trezit, s-au rugat si au spus: “Poate Dumnezeu ne-a aratat ca nu suntem pe calea cea dreapta”

Rev. David Wilkerson, in cartea sa care prezinta o vedenie, are un capitol intitulat “Schimbari climatice drastice si cutremure”. El spune ca “aceasta lume ar face bine sa se pregateasca pentru schimbarile climatice care nu pot fi explicate dacat prin cuvantul “supranatural”. Lumea este pe punctual de a fi martora la inceputul unor mari necazuri cauzate de calamitati ingrozitoare care depasesc cu mult tot ce a fost pana acum. Va fi un timp de judecata care nu poate fi explicat de oamenii de stiinta.”

Nu ne ramane decat sa ne trezim din amorteala vietii cotidiene, sa ne apropiem de Dumnezeu si sa fim pregatiti pentru ceea ce va urma.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s