Presa merge înainte, cu sau fără ştiri externe

Știrile externe reprezintă o Parte ștearsă Sau un crasnii Transparenta Presei românești. Atit de televiziunile Știri Romănești CIT ȘI insită presa scrisă on-line Asupra subiectelor interne. Nu filate aspect al proximității CĂ ACEST ar fi UNUL grești, INSA pentru o ingrijire de catre unele înțelege SE Petrec version cadrul Nostru, ar trebui mai întîi Să AVEM DIN exterior fundamentul evenimentelor.

De Exemplu:

Ce au DETERMINAR Factori exteriori din România Criza Financiara?

Sau

Ce IMPORTANTA au Alegerile DIN Brexitul DIN Franța Sau Marea Britanie pentru Viitorul European?

Dupa o O analizeaz de web ale paginilor unor românești PUBLICATII, următorele putem Trage Concluzii:

Pe parcursul zilei de 26 mai 2017, pagina de web Digi24 de 27 înregistra Subiecte DIN presa externa, majoritatea de la AFLI preluate de presa Agentii.

digi

digi2

atu

Totodată, în zi Aceeasi, pe pagina TVR 1 14 articole de îngrijire existau vizau Subiecte externe, AFLI declarațiile străină citate DIN presa:

bbc

Spre deosebire de ei, BBC sunt o calsificare diferita, ajungînd la aproximativ 35 de Subiecte / zi ale zonei DIN Globului Diferite.

5

Dupa cum putem observa, de interes zonele NOASTRE Sînt de FUNCTIE axate version proximității Principiul. Nu ne vor interesa NICIODATA se Petrec ingrijire evenimentele din Africa, de Pilda, Acolo Unde conflictele Dintre triburi Sînt version amploare, IAR in urma războaielor Clanuri Dintre MII de Mor Oameni.

O Prospera în îngrijirea Perioada Presa românească sa bucurat de Stiri Externe, de reporteri români documentate ȘI de la Fața transmise locului, un Fost în Timpul în grija Adelin Petrișor reporter epoca de război la TVR.

Acesta a Fost Primul Jurnalist de Televiziune din Romania si vit vizitat Coreea de Nord, 1989 Dupa, o transmisiun de conflictul DIN din zonele Irak, Afganistan, Liban, Israel, Algeria, Albania. Totodată un Fost Primul jurnalist român de îngrijire, în anul 2003, în Timpul ofensivei americane DIN Irak, un transmisiun DIN Bagdadului. Un intervievat Yasser Arafat Personalități precum, Ehud Barak, Benjamin Netanyahu, Valentino Rossi.

Pe de Altă Parte, putem Spune CĂ Lipsa știrilor externe Este de situatia determinata administrativă precară. Neavînd bani pentru o transmite de la fata locului, pentru un produs Sau documentare Reportaje Sau DIN STRAINE Spatiile, mass-media instituțiile la agențiile de apelează presă, încheind abonamente de version Schimbul fluxurilor Știri. Pe de Altă Parte, subiectele externe-Sînt tratate intr onu mod superficial. Sînt preferate cu subiectele interes au scăzut de îngrijire ȘI caracter monden:

melania                     ariana

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s