Pe faţă sfinţi, pe ascuns draci cumpliţi

A grația= a acorda unui condamnat iertarea, parțială sau totală, în executarea pedepsei, printr-un act emis de șeful statului sau România anul 2017.

Protestele din februarie 2017 au ținut prima pagină a presei internaționale, că de, românul se face cunoscut peste hotare doar prin acțiunile greșite pe care le face.

În noaptea de 31 ianuarie-1 februarie 2017 a fost publicată în Monitorul Oficial nr. 92/2017 Ordonanța de Urgență a Guvernului nr. 13/2017 care modifică Codul penal și Codul de procedură penală și a fost adoptat un proiect de lege cu privire la grațiere.

Eu nu susțin o lege a grațierii pentru fapte de corupție. Categoric nu. Pe de altă parte, nu este cazul să ne inflamăm pentru că oricine poate depune amendamente, dar eu spun și acum Guvernului și ministrului Justiției: doar legea grațierii nu rezolvă problema (…). Trebuie conceput un plan complex pentru rezolvarea problemelor. (…) Nici nu cred că este o grabă foarte mare pe această lege, deoarece doar această lege nu rezolvă problema care a stat la baza dezbaterilor. Oricine poate depune amendamentele, oricum este cale lungă până la decizia finală”, declara președintele PSD, Liviu Dragnea, pe 7 martie.

Manifestările din februarie 2017 au avut loc mobilizării de pe rețelele de socializare.

Sursă video: YouTube. Canal: Vasea Onel

„Noaptea hoți, ziua mafioți”, „PSD, ciuma roșie”, „Rezistăm, nu plecăm” – cu aceaste scandări au protestat oamenii în iarna acestui an.

Capture
Sursă: Twitter

 

Sursă foto: http://www.stirileprotv.ro

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s